Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Data Control
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cantare autovehicule
Brand
Cantar rutier pentru autovehicule
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cantarele pentru autovehicule sunt instrumente indispensabile pentru o gama larga de domenii de activitate. Data Control fabrica si importa o gama larga de cantare pentru autovehicule ce include atat versiuni complet metalice cat si in constructie metal - beton sau relocabile, la nivelul solului si supraterane. Constructia modulara a tututor cantarelor auto din gama curenta ofera avantajul transportului facil in orice locatie. Cantarele auto sunt echipate cu o gama larga de indicatoare si terminale precum si echipamente periferice si solutii software pentru indeplinirea oricarei necesitati fie ca este vorba de cantare cu operator uman sau cantare complet automatizate.

Cantarele auto modulare sunt solutia ideala pentru cantarirea autovehiculelor si camioanelor de marfa, eliminand necesitatea utilizarii unei macarale grele la montaj si intretinere precum si datorita faptului ca suporta sarcini concentrate mari in utilizare. Structura modulara usureaza transportul, manevrarea si montarea atat la montare cat si la relocare.

Constructia robusta permite realizarea unei inaltimi totale reduse a cantarului, de numai 400 mm in cazul instalarii la nivelul solului si de 280 mm in cazul instalarii supraterane. Design-ul cantarelor auto Data Control asigura siguranta in functionare si stabilitatea performantelor cantaririi chiar si in cazul tasarii naturale a solului. Sistemele de cantarire pentru autovehicule, in varianta sandard sunt compuse dintr-un set de celule de sarcina din otel inox (disponibile atat in versiune analogica cat si digitala), indicatorul sau terminalul de cantarire (ales in functie de caracteristicile aplicatiei (operator uman / automata) si aplicatia software de cantarire (instalata pe un PC sau in terminal). La acestea se pot adauga echipamente optionale variate (camere video, bariere optice, bariere, semafoare, ANPR, etc).
Din Gura in Gura