Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Data Control
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cantar auto modular complet metalic SBP/M
Brand
40 60 80 t
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cantarul auto SBP/M este solutia optima pentru cantarirea autovehiculelor rutiere si a utilajelor de transport si incarcare, cu o capacitate maxima de 80 tone (in versiunea standard). Structura acestui cantar auto modular este proiectata astfel incat sa asigure un maxim de rezistenta si un profil minim in vederea facilitarii transportului, operarii si instalarii. De asemenea aceasta reduce timpii de interventie pentru mentenanta sau service si asigura o distributie uniforma a sarcinii pe tablierul cantarului.

Sistemul poate fi instalat atat clasic - la nivelul caii de rulare, cu o inaltime redusa de fundare de numai 40 cm cat si suprateran utilizand rampe de acces metalice sau din beton, cu o inaltime de numai 28 cm. Greutatea redusa a sistemului de cantarire face ca acesta sa necesite lucrari minime de fundare, in general o suprafata plana de beton cu grosimea de 20 cm, ridicand astfel gradul de reutilizare a acestor cantare in cazul relocarii.

Cantarul auto  SBP/M este livrat complet echipat cu celule de sarcina de compresie, din otel inox disponibile atat in versiunea analogica cat si digitala, cutie de jonctiuni, cablu si indicator digital de greutate, sistem de calcul PC, imprimanta si software de achizitie date pentru realizarea de tichete cantar in conformitate cu HG1373/2008. Pachetul include servicii de instalare si punere in functiune a sistemului de cantarire precum si serviciile de certificare a sistemului pentru tranzactii comerciale.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura