Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Data Control
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cantar Axe pentru Autovehicule Supaweigh
Brand
20 t per axa
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Un vehicul de transport marfa cu masa de 38000 kg produce aceeasi uzura a carosabilului cu cea produsa de 35000 de autoturisme. Din datele statistice rezulta ca o axa incarcata cu 18000 kg amplifica de aproximativ 40 de ori mai mult uzura partii carosabile decat o axa incarcata normal cu 8000 kg. In consecinta marea majoritate a tarilor lumii au adoptat o legislatie mai stricta pentru depistarea si sanctionarea vehiculelor supraincarcate.

Cuantumul amenzilor si posibila pierdere a licentei de transport sunt sanctiunile de descurajare a supraincarcarii utilizate de marea majoritate a tarilor europene. Sistemele de determinare a masei axelor vehiculelor sunt standard pentru autostrazi, porturi, statii de taxare sau puncte de trecere a frontierei. Vehicule cu orice lungime sau masa pot fi cantarite in miscare in mai putin de 30 de secunde cu o acuratete mai buna de 1%.

Supaweigh este solutia optima pentru determinarea greutatii axelor si a masei totale a autovehiculelor. Acesta poate fi instalat cu efort si costuri minime in comparatie cu cantarele pentru autovehicule clasice.
Pe linga determinarea masei pe axe si totale a autovehiculului Supaweigh poate calcula ESA (Equivalent Standard Axles) pentru impunerea taxelor de circulatie sau determinarea gradului de uzura a carosabilului si duratei de viata a drumului.
Supaweigh poate determina masele totala si pe axa - in miscare - cu viteze de deplasare de pana la 15 km/h.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura