Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Data Control
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cantar auto modular complet relocabil SPT-28
Brand
40 60 80 t
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cantarul auto SPT-28 este un sistem de cantarire revolutionar, complet relocabil, suprateran pentru cantarirea autovehiculelor rutiere cu capacitatea maxima de 80 tone. SPT-28 este o platforma electronica de cantarire camioane 100% relocabila ce utilizeaza celule de sarcina digitale. Datorita sistemului revolutionar de montare/demonatre, transport si reamplasare, acest sistem face ca relocarea lui pe un nou amplasament sa fie extrem de facila si rapida. Transportul se face cu platforma complet asamblata fara demontarea celulelor sau a modulelor cum este cazul produselor similare de pe piata.

SPT-28 este o platforma complet metalica, cu profil foarte jos de numai 28 cm, fabricatia fiind executata integral in Italia pe linie automata, robotizata. Astfel, calitatea fabricatiei acestui sistem este exceptionala. Instalarea se face suprateran, pe un teren plan si suficient de rigid.

Rampele de acces pot fi achizitionate ca module metalice, portabile, de la firma noastra; ca varianta, rampele de acces pot fi executate local de catre beneficar din beton armat conform instructiunilor noastre. SPT-28 este livrat complet echipat cu celule de sarcina de compresie digitale, din otel inox, cutie de jonctiuni, cablu si indicator digital de greutate, sistem de calcul PC, imprimanta si software de achizitie date pentru realizarea de tichete cantar. Cantarul auto relocabil SPT-28 este certificat metrologic si satisface cerintele H.G. 1373/2008, H.G. 770.2009 si H.G. 432/2011.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura